A Snapchat Snap Map funkciójának különböző helyadatvédelmi lehetőségeinek ismertetése, beleértve a Ghost Mode-ot és annak egyszerű bekapcsolását.
hogyan lehet atlaszbérletet szerezni a senki egén
A jelenlegi világban, ahol a legtöbb ember GPS-képes okostelefont hordoz magával mindenhol, megnyugtató az a megállapítás, hogy a Snapchat a Ghost Mode funkciót kínálja, amely a felhasználók további szintű magánéletét biztosítja. Lehet, hogy a népszerű közösségi média alkalmazás sok felhasználója nincs tisztában a Snap Map funkcióval és annak kockázatával, amelyet azok számára jelenthet, akik nem figyelik az adatvédelmi beállításokat.
A Snap Map 2017-ben került bevezetésre eszközként megosztás Snaps világszerte a „Történetünk” révén. A funkció további funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az alkalmazás használata közben valós időben megosszák tartózkodási helyüket a barátaikkal. Bitmojijuk megjelenik egy térképen, amely lehetővé teszi mások számára, hogy megtekinthessék Snaps-jukat, történeteiket, barátaikat és helyeiket - bármi élő és elérhető legyen az adott időben.
Míg a Snap Map új és kreatív módszereket kínál a barátok számára a kapcsolattartáshoz és a kommunikációhoz, a helymegosztás kockázatot jelent, ha a felhasználó nincs tisztában az adatvédelmi beállításokkal. Például, ha egy felhasználó beállításai meg vannak osztva mindenkivel, akkor a helyét a Snap Map jelöli mindenkinek, aki találkozik a nevével, Bitmoji-jával, történetével stb. Ez lehet egy barát, egy barát barátja vagy teljesen idegen. Szerencsére a Snapchat felismerte ezt a potenciális fenyegetést az indulással, és számos adatvédelmi lehetőséget kínál, hogy felhasználói helyei a lehető legmagasabb szinten maradjanak, a legkönnyebben megfoghatatlan Szellem mód .
Hogyan lehet engedélyezni a Ghost módot az extra adatvédelem érdekében
A Snapchat felhasználói sikoltozhatnak a pontos gondolatukra hely megosztása világszerte , és mindenki számára látható ebben a pillanatban. Van azonban egy gyors, egyszerű módja annak, hogy mindenkit szellemképessé tegyen azok számára, akik értékelik a magánéletüket (vagy legalábbis annak ellenőrzésének jogát). A Ghost Mode egy teljes adatvédelmi mód, amely egyedül a Snap Mapon teszi láthatóvá a jelenlétét. Senki más nem láthatja, hol vagy, még a Snapchat-barátai sem.
A funkció engedélyezéséhez érintse meg a Bitmoji elemet a kamera képernyőjének bal felső sarkában, és görgessen lefelé a Snap Map elemig. Ezután koppintson a fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban a beállítások megnyitásához. Végül kapcsolja be a Ghost módot. Ha a Ghost Mode engedélyezését választja, akkor észreveszi, hogy megjelenik egy ablak, amely különféle időzítési beállításokkal rendelkezik, beleértve a három órát, a huszonnégy órát vagy a „kikapcsolásig” opciót. Az időzítő lehetővé teszi, hogy kiválassza, meddig szeretne távol maradni a hálózattól, akár csak néhány órát alacsonyan feküdni, akár belátható időn belül eltűnni.
Kényelmesebb adatvédelmi beállítások is elérhetők a Ghost Mode alatt a Snap Map beállításablakában. A felhasználók megadhatják, hogy megosszák-e az összes Snapchat-barátjukkal - ide tartoznak a jövőben hozzáadott további barátok is, de nem azok, akik felvettek téged barátként, akit még nem vettél fel. Egy másik lehetőség, hogy megoszthatja ismerőseivel, kivéve. Ebben a módban kiválaszthat konkrét Snapchat-barátokat, akiket kizár a tartózkodási helyének megtekintéséből. Az utolsó lehetőség konkrét barátok kiválasztása. Ebben a módban csak az Ön által kifejezetten kiválasztott barátok tekinthetik meg tartózkodási helyét. Ennek eredményeként rengeteg módja van annak biztosítására, hogy a Snapchat csak mások elé tárja, hogy mit akar felfedni az okostelefonos alkalmazás.
lesz só 2 film
Forrás: Snapchat