Az Apple Group FaceTime funkciója különösen hasznos a koronavírus és a társadalmi távolságtartás közepette. Így ugorhat be egy videohívásba iPhone készülékéről.
Már egy ideje létezik, de most itt az ideje megtanulni, hogyan kell használni az Apple Group FaceTime-jét. Ez egy egyszerű módja annak, hogy barátaival töltsön időt anélkül, hogy aggódnia kellene a tanulás és az ismeretlen videocsevegési alkalmazásokhoz való alkalmazkodás érdekében.
mi történt lorival a sétáló halottakon
A FaceTime hosszú ideig az iOS egyik nagyszerű része volt, és a csoportos csevegés funkció hozzáadásával jelentősen javult. Azok számára, akik még nem próbálták ki, pontosan úgy hangzik: a híres FaceTime alkalmazás, de több emberrel is. Most, hogy mindenki a társasági élet módjait keresi, miközben betartja a társadalmi távolságtartási irányelveket, az emberek mindenhol videocsevegési alkalmazásokat keresnek. Rengeteg lehetőség kínálkozik, mint például a Zoom és a Google Meet, de némelyik bonyolult tagságot igényel, és ésszerűbb lehet, ha minden iPhone-on csak ott van.
Folytassa a görgetést az olvasás folytatásához Kattintson a lenti gombra a cikk gyorsnézetben történő elindításához.
A Group FaceTime használható bármely iPhone-on, iPad-en vagy iPod Touch-on, amely iOS 12-es vagy újabb rendszert futtat, vagy bármely internethez csatlakoztatott Mac-en, amelyen fut a macOS Mojave 10.14.3. Hívást közvetlenül az iMessage alkalmazásból indíthat, ha egyszerűen megérinti a felhasználó ikonját, és kiválasztja a „FaceTime” lehetőséget. Ha az iMessage csevegés csoportos csevegés volt, akkor megnyit egy csoportos FaceTime-hívást. Ha nem, akkor felvehet embereket egy folyamatban lévő FaceTime csevegésbe, ha felfelé csúsztat a képernyő alján található fogantyú menüből. Ez megjeleníti a „Személy hozzáadása” opciót, és arra kéri, hogy írja be a névjegy nevét. A legtöbb csevegőalkalmazáshoz hasonlóan a hívás is aktív marad, amíg az utolsó személy leteszi a hívást, így nincs igazi „gazdagép”.
További ismeretes csoportos FaceTime-opciók
A csoportos FaceTime ugyanúgy működik, mint egy normál FaceTime hívás, vagyis az összes szokásos funkció továbbra is működik . Lehetőség van Animoji, szöveges effektusok és kamera szűrők használatára hívás közben. A szolgáltatás csevegésenként legfeljebb 32 embert támogat, és bármely tag számára lehetővé teszi, hogy embereket vegyen fel a partiba.
Alapértelmezés szerint a beszélő videóablaka nagyobb lesz, miközben beszélgetnek, ami hasznos kis beszélgetéseknél, de bosszantó nagy csevegéseknél. A Beállítások alkalmazásnak lehetősége van ennek kikapcsolására a FaceTime menüben. Ez egy csúszka lesz a „Beszélgetéshez”, amely az „Automatikus kiemelés” címszó alatt található. Ez a menü lehetőséget ad arra is, hogy megakadályozza a FaceTime hívástagjait a hívás képeinek rögzítésében, amelyet érdemes kikapcsolni, ha a hívás érzékeny információkat tartalmaz. Ezeknek az opcióknak csak a FaceTime kezelési menüjében kell lenniük, de sajnos azzal dolgozunk, amink van.
Lehetőség van a FaceTime meghívások teljes blokkolására is azok számára, akik csak nem társadalmi távolságtartásra vágynak. A fent említett Beállítások alkalmazásmenüben, a FaceTime opciókkal kell lennie egy csúszkának a tetején a FaceTime egyszerű kikapcsolásához. Azok az emberek, akiknek ki van kapcsolva a FaceTime, mindaddig nem kapják meg a GroupT FaceTime hívási figyelmeztetéseket, amíg vissza nem kapcsolják.
Forrás: alma